CURS LEADERSHIP INDUSTRY 4.0

Ce are acest curs pentru tine

Procesul rapid de digitalizare și modernizarea infrastructurii au loc în toate domeniile organizaționale și în toate sectoarele, în condițiile în care companiile trec prin transformările așa-numitei Industry 4.0, cea de-a patra revoluție industrială. În special în mediul industrial și al producției, managerii generali sunt nevoiți să se adapteze unui nou tip de management, prin care să poată comunica - atât intern cu angajații, cât și extern cu partenerii și colaboratorii - strategiile prioritare ale organizației într-un mod integrat și inovativ.

Cursul de Leadership pentru Industry 4.0 își propune să îi pregătească pe managerii generali pentru schimbările strategice pe termen lung cerute de Industria 4.0 și pentru o formă diferită de de leadership – Leadership-ul 4.0. Acest nou tip de leadership aduce în prim-plan aptitudinile și calitățile care vor fi necesare în fabricile de mâine. Liderii viitorului vor trebui să se adapteze la cinci schimbări esențiale: competiție (reacții rapide la schimbările din piață), ierarhie (accelerarea proceseului de luarea deciziilor), tehnologie (valorificarea talentelor individuale pentru maximizarea progresului tehnologic), hiperconectivitate (profit de pe urma oportunităților hiperconectivității) și tranparență (gestionarea schimbărilor printr-o comunicare deschisă și onestă).

Cui se adresează acest curs

Cursul Leadership Industry 4.0 se adresează tuturor managerilor generali care își doresc să aibă succes și să devină lideri prin punerea în practică a unei noi gândiri strategice pentru a exploata oportunitățile de afaceri și pentru a răspunde într-un mod potrivit amenințărilor aduse de cea de-a patra revoluție industrială.

 

Agendă curs Leadership Industry 4.0

Cursul conține și activități practice pentru înțelegerea cât mai clară a conceptelor prezentate.

 • Ce este Industry 4.0
 • Ce fac managerii? Sindromul pseudo-managerului
 • Management sau Leadership? Trăsăturile liderilor
 • Stiluri de conducere. Leadership situațional
 • Tehnici de intervenție – abordarea mesajelor dificile
 • De la grup la echipă. Eficacitatea echipei
 • Motivarea echipei
 • Tehnici de acordare a feedback-ului
 • Ascultarea activă
 • Abordarea conflictelor în organizații. Tipuri de conflicte în organizații
 • Hoții de timp și managementul timpului

Trainer în Leadership Industry 4.0

RENALDO NIȚĂ

Renaldo este Senior Trainer și consultant, având o experiență profesională de peste 22 ani în formarea formatorilor, în dezvoltare managerială, dezvoltare personală (managementul carierei, motivare, managementul timpului, managementul performanței), în comunicare interpersonală și interorganizațională.

Informații curs Leadership Industry 4.0

Durata cursului: 3 zile

Date disponibile:

bușteni

2-4 noiembrie 2018

CRAIOVA

10-12 decembrie 2018

CURSUL DE LEADERSHIP INDUSTRY 4.0 DIN CADRUL PROIECTULUI START INDUSTRY 4.0 ESTE GRATUIT.