CURS DE ANTREPRENORIAT PENTRU DEZVOLTAREA COMPETENȚELOR

Ce are acest curs pentru tine

Ca antreprenor, trebuie să înțelegi foarte bine ce înseamnă un plan de afaceri, să deții abilitățile de a transforma ideile de afaceri în acțiuni concrete, să cunoști procesul de dezvoltare și derulare a unei afaceri de succes, să reușești să identifici surse de finanțare pentru afacerea ta și să știi cum să promovezi și să comercializezi produsele sau serviciile oferite. Însă în 2018, toate acestea nu sunt suficiente. Antreprenorul trebuie să se gândească la viitorul afacerii sale luând în calcul noile tendințe, precum și cele mai recente tehnologii.

Cursul de Compențe antreprenoriale nu este doar un curs de antreprenoriat standard, ci reprezintă un prim pas către creșterea productivității și satisfacției clienților, precum și către dezvoltarea afacerii tale, bazându-te pe creativitate și un tip de gândire out of the box. La finalul cursului, vei putea stabili prioritățile afacerii tale, vei ști să gestionezi eficient timpul și volumul de muncă și vei identifica oportunitățile existente pe piață.

Cui se adresează acest curs

Cursul de antreprenoriat pentru dezvoltarea competențelor se adresează tuturor antreprenorilor care își doresc să înțeleagă ce înseamnă viziunea antreprenorială, să descopere care sunt pașii necesari în dezvoltarea unui business, să afle ce trebuie făcut pentru a clădi o afacere profitabilă și de succes, să fie la curent cu legislația specifică mediului de afaceri, să scrie un plan de afaceri bun și să găsească metode de a trece de la o idee de business la un business funcțional. Totodată, este o excelentă oportunitate pentru antreprenorii care vor să facă schimb de experiență de a descoperi provocările cu care s-au confruntat alte persoane în dezvoltarea afacerii, dar și de a afla soluții testate în situații concrete.

Agendă curs Competențe antreprenoriale

Fiecare tematică va fi urmată de activități practice pentru înțelegerea cât mai clară a conceptelor prezentate. Cursul se finalizează cu evaluarea cunoștințelor și abilităților de către Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) și posibilitatea obținerii unei diplome ANC.

Introducere în antreprenoriat

Iniţierea unei afaceri

Organizarea activităţii

Strategia de marketing

Negocierea contractelor

Politica de promovare

Finanţarea unei afaceri

Dezvoltarea produselor

Evidenţa contabilă

Sistemul de evidenţă financiară

Strategia de dezvoltare şi riscuri

Logistica necesară derulării afacerii

Planul de afaceri

Trainer în Competențe antreprenoriale

DANIELA VLĂSCEANU

În cei 14 ani de experiență profesională ca trainer, Daniela a fost implicată în proiecte adresate atât mediului privat, cât și administrației publice din România, acoperind o tematică largă: de la management financiar și control bugetar până la dezvoltare antreprenorială, de la strategie organizaţională până la comunicare și motivarea personalului, de la managementul proiectelor finanțate din fonduri europene până la formare de formatori.

Informații curs Competențe antreprenoriale

Durata cursului: 7 zile

Date disponibile:

3-10 septembrie

CONSTANȚA

24-30 septembrie

PLOIEȘTI

17-20 ianuarie & 1-3 februarie

BUȘTENI, HOTEL SILVA

CURSUL DE COMPETENȚE ANTREPRENORIALE DIN CADRUL PROIECTULUI START INDUSTRY 4.0 ESTE GRATUIT

CAZAREA ȘI TRANSPORTUL (ÎN LIMITA A MAXIMUM 150 KM) SUNT DECONTATE.