INDUSTRY 4.0 – Provocarea momentului

______________________

Best Smart Consulting vă invită joi,

17 ianuarie 2019,

de la ora 09:30,

la Pitești

pentru a lua parte la workshop-ul INDUSTRY 4.0 – Provocarea momentului, realizat prin proiectul START INDUSTRY 4.0, proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 (contract POCU/227/3/8/117624).

zile
ore
minute

Cui se adresează?

Seria de evenimente INDUSTRY 4.0 – Provocarea momentului oferă o ocazie excelentă pentru managerii de companii cu profil industrial din România să întâlnească specialiști ai celei mai mari companii de training industrial din România, Best Smart Consulting, precum și ai celor mai mari producători de soluții pentru industrie (Siemens, Digital Twin, Cisco și Microsoft), care vor prezenta strategii de abordare a proiectelor Industry 4.0, studii de caz bazate pe integrarea Industry 4.0 și Industrial Internet of Things (IIoT) în activitățile zilnice. Vor putea fi descoperite soluții inovative care vor ajuta companiile cu profil industrial să înțeleagă mai bine importanța digitalizării și automatizării proceselor industriale în noul context Industry 4.0.

Seria de workshop-uri face parte dintr-o suită de evenimente și servicii puse la dispoziția companiilor industriale din România de către Best Smart Consulting, integrate în portofoliul Academiei Industriale, prin proiectul START INDUSTRY 4.0 (cofinanțat prin Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 - contract POCU/227/3/8/117624), care includ:

workshop-uri naționale
de sesiuni de instruire specializată
companii selectate pentru a primi consultanță în management strategic și dezvoltarea de proiecte Industry 4.0

De oportunitatea de a se poziționa ca protagoniști în dezvoltarea Industry 4.0 în România și de a interacționa cu experți în tehnologie pentru a primi sfaturi de specialitate se pot bucura:

managerii și directorii de producție

managerii de calitate

managerii de mentenanță

managerii de logistică

managerii de planificarea producției

managerii responsabili de îmbunătățirea proceselor

specialiștii și inginerii din companiile de producție care activează în domeniile mai sus menționate

De ce să participi?

Participarea la workshop îți oferă șansa de a afla direct de la sursă care sunt oportunitățile și provocările noii revoluții industriale, iar compania pe care o reprezinți poate fi selectată printre cele 16 firme din zona de implementare a proiectului care vor primi GRATUIT consultanță în dezvoltarea strategiilor și proiectelor Industry 4.0.

Evenimentul INDUSTRY 4.0 – Provocarea momentului reunește reprezentanți ai Best Smart Consulting, lider pe segmentul serviciilor de instruire adresate industriei pe piața din România, alături de ai celor mai importanți producători de tehnologii industriale, IT și securitate cibernetică care dețin expertiza necesară în domeniul în care activează pentru a pregăti companiile de producție pentru cea de-a patra revoluție industrială.

Vino la workshop-ul nostru pentru a fi pregătit să te adaptezi la dinamica din sectorul industrial atât la nivel economic, cât și competitiv, pentru a devini un lider în evoluția digitală din industria românească, pentru a găsi parteneri strategici și pentru a învăța din experiențele lor reale.

Vei putea discuta cu specialiștii din industrie despre modalitățile potrivite de a optimiza trecerea la noua generație de producție influențată de Industry 4.0. Acceptă noutățile aduse de tehnologie și profită de oportunitățile pieței, descoperind viitorul companiei tale într-un mod diferit, cu procese de producție mai inteligente ca oricând!

Am adus în același loc experți ai unor companii de renume, care să cumuleze toate tipurile de soluții de care ai nevoie în compania ta:

Colaboratori

promotorii conceptului Industrie 4.0

protectorii împotriva atacurilor cibernetice lansate asupra echipamentelor IIoT

păstrătorii de date în cloud și realizatorii de analize predictive prin Machine Learning

AGENDĂ

09:30 - 10:00 am

Înregistrarea participanților + Coffee Break

10:00 - 10:40 am

Prezentare proiect START Industry 4.0 & Academia Industrială, prima platformă națională de perfecționare a abilităților și specializare în Industry 4.0, consultanță și suport tehnic.

Best Smart Consulting, Academia Industrială și obiectivele proiectului START Industry 4.0 & Consultanță, training, dezvoltarea competențelor angajațiilor pentru Industry 4.0.

Sesiune Q&A

Marius HĂRĂTĂU - Consultant, BEST SMART CONSULTING

10:40 - 11:00 am

Exercițiu de grup - Descoperă mesajul Industry 4.0

11:00 a.m. – 11:40 a.m.

Transformările digitale în producția industrială. Digitalizarea/automatizarea și Industry 4.0.

Siemens - partener pentru digitalizarea companiilor cu profil industrial. Provocări și soluții. Studii de caz.

Sesiune Q&A

Alexandra Alexe - Technical Sales Engineer, SIEMENS

11:40 - 12:20 pm

Eficientizarea producției industriale prin digitalizare/automatizare. Soluții pentru Industry 4.0.

Valoare adăugată adusă prin digitalizare/automatizare/robotizare. Identificarea potențialului pentru digitalizare în companiile din România.

Sesiune Q&A

Laurențiu NAE - Cofondator și Director Dezvoltare, DIGITAL TWIN

12:20 - 12:35 pm

Coffee Break

12:35 - 13:10 pm

Creșterea productivității prin analiza corectă a datelor existente. Producție industrială inteligentă prin utilizarea inteligenței artificiale.

Big Data & Machine Learning. Importanța datelor și a inteligenței artificiale în Industry 4.0.

Sesiune Q&A

Cezar TOMA - Business Development Manager, Koding MICROSOFT

13:10 - 13:40 pm

Securitate cibernetică în era Industry 4.0.

Metode de apărare împotriva posibilelor atacuri cibernetice îndreptate spre companiile cu profil industrial. Industrial Network Security. Alinierea IT/OT, Information Technology/Operation Technology.

Sesiune Q&A

Ionuț Davidoiu - Cisco Bussines Unit Manager, CISCO&INGRAM MICRO

13:40 - 14:30 pm

Studiu de caz - Raport de evaluare a vulnerabilității de Securitate

Sesiune Q&A

Ionuț Davidoiu - Cisco Bussines Unit Manager, CISCO&INGRAM MICRO

14:30 - 15:30 pm

Prânz

Cum mă înscriu?

Întrucât numărul de locuri este limitat la 25 de participanți pentru fiecare eveniment, te invităm să te înscrii cât mai rapid.

Participarea la acest eveniment este gratuită. Transportul este decontat în limita a maxim 150 km, iar prânzul este asigurat de noi prin proiect.

Pentru confirmarea participării, trimite un e-mail pe adresa vanzari@bestsmart.ro cu subiectul „Înscriere eveniment INDUSTRY 4.0 – Provocarea momentului” sau contactează-ne la numărul de telefon 0786 510 189.

speakeri

Marius Hărătău - Consultant & Trainer

Marius are experiență de peste 15 ani în domenii care acoperă o plajă mare de competențe în management, dezvoltare de produs și de business, vânzări și marketing, din următoarele domenii de activitate: cercetare de piață, consultanță în marketing în zona producției industriale, tehnologii IT, tehnologii pentru securitatea fizică și eficiență energetică. Marius Hărătău lucrează în proiecte din domeniul sistemelor de securitate informatică și fizică de peste 7 ani, în calitate de coordonator sau membru în echipele de proiect.

Este membru IAPP, Asociația Internațională a Profesioniștilor în Protecția Datelor (IAPP) și deține două certificări, acordate de această organizație:
-CIPP/E, Certified Information Privacy Professional/Europe
-CIPM, Certified Information Privacy Manager

Ambele certificări sunt acreditate în conformitate cu standardul ANSI / ISO 17024: 2012 Marius Hărătău este auditor intern ISO 27001 și trainer autorizat ANC.

Alexandra Alexe – Technical Sales Engineer, Siemens

Laurentiu Nae - Cofondator Digital Twin

Are o cunoaștere aprofundată a mediului de afaceri după ce timp de peste 14 ani a colaborat cu numeroase companii din industriile de automobile, aerospațiale, energetică, mașini și echipamente, implementând soluții Product Lifecycle Management și Manufacturing Execution Systems.

Cu studii în mecatronică și tehnologii de fabricație la București și Braunschweig, în 2013 a obținut la Politehnica București titlul de Doctor în Inginerie industrială cu o cercetare despre managementul schimbării în dezvoltarea produsului. Promotor al noilor tehnologii pentru fabricație digitală, a publicat zeci de articole de specialitate în revista Tehnică și Tehnologie sau pe blogul Digital Twin.

Laurențiu este omul care provoacă schimbarea, în calitate de consultant profesionist certificat de Siemens Industry Software, a fost responsabil pentru transformarea proceselor de design si producție la unele dintre cele mai mari companii din România. În anul 2017 , a fost premiat de Siemens ca fiind ”Cel mai bun consulta n t de vânzări din Europa Centrală și de Est”

Ionuț Davidoiu – Cisco Bussines Unit Manager, Cisco & Ingram Micro

Cezar TOMA - Business Development Manager, Koding, MICROSOFT