Intrebări frecvente

În secțiunea “Cum te înscrii?” găsești un formular de înscriere. Completezi acel formular și te contactam noi în cel mai scurt timp.

In sectiunea “Documentație” găsiți enumerate toate documentele necesare înscrierii.

Printr-o declarație pe proprie răspundere. Vă trimitem noi un model. Acesta trebuie completat, semnat și stampilat.

 

Da, o persoană poate participa la 2 sau mai multe cursuri organizate de Best Smart Consulting, însă doar unul poate fi finanțat prin Fonduri Europene, în cadrul proiectului “Start Industry 4.0”. O firmă poate trimite mai mulți angajați să se specializeze prin acest proiect însă fiecare persoană poate participa la un singur curs finanțat prin proiectul “Start Industry 4.0”.

Cursurile se desfășoară în zona de implementare a proiectului. Găsiți toate informațiile legate de data și locația de organizare a cursurilor în secțiunea „Calendar”.

 

Fiecare curs este susținut de un trainer acreditat. Trainerul care susține un anumit curs este specificat pe pagina de prezentare a cursului respectiv (de regula în josul paginii). De asemenea, regăsiți toată echipa de traineri în secțiunea „Despre noi”. Trainerii sunt acei oameni care fac cu pasiune ceea ce fac, pentru tine.

Cursurile industriale au o durata de 3 zile.

Cursul de Antreprenoriat are o durata de 7 zile.

Cursurile pentru departamentul de Resurse Umane au durata de 3 zile (Cursul de Schimbarea comportamentului angajaților si Cursul de Elemente de Coaching Industry 4.0) și de 8 zile pentru cursul de Manager de Resurse Umane.

 

Pentru începerea fiecărui curs este necesar să existe un număr minim de 10 cursanţi înscrişi.

Da, cursul de antreprenoriat constituie o etapă obligatorie pentru ca afacerea dvs. să beneficieze de consultanță în planificare strategică.

 

Te rugăm să ne anunți dacă întâmpini dificultăți tehnice și vom remedia acest aspect în cel mai scurt timp. Ne poți scrie la vanzari@bestsmart.ro sau ne poți suna la 0722 531 496

Datele pe care ni le furnizați sunt folosite în sistem închis.Singura persoană din exterior care va avea acces la vreo informație cu caracter personal veți fi chiar dvs., atunci când veți primi certificatul profesional care conține CNP-ul și numele dvs. De asemenea, datele furnizate de dvs. vor fi folosite strict pentru dosarul de înscriere la curs prin finanțare prin Fonduri Europene.